Készségfejlesztő egyéni távtréning

„COACHING” MÓDSZEREKKEL A SKYPE-on KERESZTÜL

Kinek ajánlott?

Egy válságon, vagy egyszerűen csak a mindennapok kihívásain való felülemelkedés egyaránt változást , a változás pedig  változtatás iránti készséget igényel. Ezek az elsajátítható készségek  segítik azután az egyént a megváltozott körülmények közötti elboldogulásához.

Bár mindenkinek magának kell boldogulni az életben, de a támogató segítség sokszor elengedhetetlen.

Mire számíthat?

A coaching-folyamatban való részvételt vállalók az egyéni tréninget vezető coach támogatásának és saját elszántságának köszönhetően mind egyéni kommunikációjuk, mind bevételükben is megmutatkozó munkateljesítmény növekedésük terén rövid időn belül jelentős eredményekre számíthatnak.

Hogyan vehet részt  a készségfejlesztő  távtréningen?

Ehhez nem kell mást tennie, mint jelentkezni az 5 alkalmas (alkalmanként 2 x 45 percet) jelentő,  távtréning időpontját illetően a coachcsal megállapodni.  Ezután a megállapodott díj  átutalását követően, a  coach-csal egyeztetett időpontban  otthonából a coach által megadott skype-számot felhívni. Így saját otthonából, diszkréten élvezheti  coach-a támogatását, melynek hasznát akár már másnap  kamatoztathatja.

A coaching  ülésről, ülésre elért eredményeit a coach minden alkalommal  folyamatosan, majd a folyamatot lezáró  5. alkalom végén egy jegyzőkönyvben rögzíti , Így fejlődését Ön is folyamatosan követheti..